ONS team

Het team staat garant voor een soepele afhandeling van alle financiële en fiscale zaken waar een zelfstandig ondernemer tegenaan loopt. Iedereen in ons team is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0297-591742.

We vinden het toch leuk om ons nog even verder voor te stellen:

Klaas Kleijn

Eigenaar

Klaas staat aan het hoofd van onze organisatie. Hij is uiteraard op de hoogte van alle administratieve processen, financiële administraties en is ook Register Belastingadviseur. Zijn uitdaging is om op de hoogte te blijven van de vele wijzigingen op belastinggebied en om het samen met de klant toe te passen in de praktijk, zodat het voor de klant zo gunstig mogelijk uitpakt. Maatwerk en gedegen financieel advies voor het gehele MKB, dat is waar hij voor staat.
René-van-Leeuwen-e1549641062178

Rene van Leeuwen

Belastingconsulent

René is geregistreerd als RBc, Register Belastingconsulent, en al vele jaren werkzaam voor ons Administratiekantoor. Administraties hebben geen geheimen voor hem, hij regelt alle belastingaangiften, jaarrekeningen en alle andere jaarstukken van A tot Z. Net als Klaas is hij adviseur voor het MKB, u kunt bij hem ook terecht voor gedegen financieel advies.

Loeky Smith

Administratie

Loeky boekt met alle plezier uw administratie in en heeft veel contact met onze klanten om hen te adviseren en bij te staan in hun financiële administratie.

Irene-Kleijn-e1549641126494

Irene Kleijn

Salarisadministratie

Irene is geregistreerd in het Register Salarisadministrateurs (RSa), zij verzorgt uw salarisadministratie en ondersteunt het secretariaat. Zij is op de hoogte van de vele ontwikkelingen en wijzigingen die nog al eens voorkomen op het gebied van lonen.

Heike van Es

E-accounting specialist

Heike is ook all-round én één van onze E-accounting specialisten. Zij vindt het leuk om uw financiële administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen en kan onze klanten goed ondersteunen als ze, gedeeltelijk, de administratie zelf willen boeken.

Anke-van-Ewijk-e1549641167831

Anke van Ewijk

Administrateur

Ook Anke is ondertussen een vaste kracht bij ons. Ze maakt met veel plezier jaarrekeningen en aangiftes in orde.

Co van der Velden

Co van der Velden

Administrateur

Co werkt vanaf juli 2022 bij ons kantoor en is u graag van dienst om uw administratieve en fiscale lasten uit handen te nemen.

Lisette-1-e1603375869715

Lisette de Bruin

Administrateur

Lisette werkt sinds oktober 2020 bij ons. Ze heeft veel plezier in het klanten-contact. Ze zorgt ervoor dat de administratie juist geboekt wordt en ze stelt daarna de jaarrekeningen samen.